Tole moje bloganje je postalo kot spremljanje menstrualnega ciklusa dekleta, katere to baš malo zanima.. tu pa tam.. včasih je, včasih ni. Včasih je, pa bi bolje bilo da ne bi bilo..

Kakorkoli, migam še. Pravzaprav migam zelo. Čeprav tale moj trebušček tega ne kaže. Po vsej sili hoče biti spet v nekem sorazmerju z zgornjima dvojčicama.

Migala sem tako zelo, da mi je kakšne 14 dni nazaj uspelo malce zatwistati na cesti in pristati na travniku. Brez večjih posledic. Pri 360 stopinjskih obratih ni bila poškodovana nobena lisička.. samo zadnja desna guma mi je malček spustila. Kar mi je čisto prijazno nekaj dni kasneje povedal poba, kateremu sem izsilila prednost. Ko sem mislila, da mi s kazanjem naj odprem šajbe misli po*ukat vse od praprapraprapra babice dalje, je daj prijazen napotek, naj se napotim do najbližjega bencinskega servisa in zadevo napumpam.

Kot nezaposlena oseba sem zelo zaposlena. Zadnje čase imam že skoraj drugo služno-vlogo taksistke. Pač odmisliš, da je oma stara nekje 80 let, in da žvižga na komad “Sexy bitch”.. pa je vožnja dokaj OK.

Nazaj je prišla tale stvar: (moj video izpred pol leta)

YouTube slika preogleda

Dejansko je že izginila.. potem pa se mi je v soboto uspelo počohniti po nekem kuhinjskem robu, and look, the thingy is back =/

Tudi moja usta me ne marajo. Poleg vsega preklinjaja mislim predvsem na zobe. Ven kuka tretji modrostni. Boli me pa tisti modrostni, ki je lansko leto letel ven. Noh, na tistem mestu me boli.. Odraščam na fuŁ. In povem vam.. odraslost, vsa ta stvar je precenjena. Ne vem kam za vraga se nam je mudilo pri 16ih? Zdaj če bi le lahko, bi šla v šusu v rikverc, ne pa še naprej v odraščanje in vso “modrost”.

Poleg modrosti je tu še norost.. ki pa tako ali drugače ni za sem, niti za kam drugam.

Polenila sem se. Delam.. utrujenost. Ko je ni, grem. Ko grem, me ni.. Ko sem, pa spijem pivo in včasih.. tako kot recimo sedaj, se vsedem dol in napišem tekst.. včasih kdo ga zašteka, pa sem happy zares. Yabadabadu :) In tole sedaj bom objavila, če ne bo že neobjavljena objava n0.88! Fak sem imela včasih časa na pretek..

 • Share/Bookmark


4 odgovorov v “Neobjavljena objava n0.88, ki to ni :)”

 1.   dare pravi:

  Ma ja, v konec koncev, samo da migaš!!

 2.   schpella pravi:

  Če mene vprašaš, se ti tista bula na roki pojavlja, kadar predolgo nič ne napišeš.

 3.   spomincica pravi:

  she’s alive, she’s aliiiive …

 4.   Petra pravi:

  Meni se zdi tista bula na roki dejansko kul… pa še muska zraven. Disko bula. :mrgreen:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !