.. dejva se pogovorit ha? Mislim, da bi se morala nehat videvat.. resno ogrožaš mojo socialno življenje, moje prste na nogah, moje kadilske navade.. Čik in kava nista več čik in kava. Je čik in je mraz in je moje preklinjanje čez samo sebe, zakaj za vraga spadam med te ljudi, ki vlečemo. Zebe me v popek, zebe me v roke. Rokavice ne pridejo v poštev. Štrikane zakurim v trenu oka, usnjene so preštoraste. Ali pa samo jaz ne znam kaditi z usnjem na rokah (pustimo bič in čik v roki, to obvladam).

Sem tudi pristašica dolgih hlač. In z dolgimi mislim na tako dolge, da si po večini hodim in so spodaj zmeraj pošmeksane u nulo. Pardon, ampak ne maram prekratkih hlač, ki potem ne pašejo na kakšne druge čevlje. Kakorkoli, v veselje mi je, ko oblečem jeans, grem ven na kavo, v lokalu pa se začno kavbojke sušiti.. in potem tisti jebeni bel vamo tamo cik cak rob od soli all over my pants. Ponavadi sem mokra do kolen od spodaj navzgor. Lahko bi bilo pa tudi obratno.. Hvalabogu za gležnarje in hlače na korenček, na katere sem se že skoraj navadila.

Oviraš tudi mladino. Pa tiste malo starejše. Pa nekatere poročene, ki skačejo čez plot. Situacije v moji mladosti (stara sem fuŁ) so mi dale kar nekaj naukov. Ne seksaj v avtu, kadar je napovedanih 20+ cm. Snega. Kar hitro se zgodi, da obtičiš na mestu in moraš potem šetkati do najbližjega kmeta s traktorjem (nimajo jih vsi), ker se ti najboljši prijatelj ne oglasi na telefon. Ker je seveda ura 4 zjutraj.. Mečkaš se še eno uro, zapade dodatnih 10cm, en orgazem več.. naštudiraš dolenjsko špraho in stvar je rešena v primeru še kakšnega kasnejšega srečanja s kmetom, kjer valjda lapaš po štajersko.. pa je ura ravno pravšnja, ko se na kmetih začno prebujati.

Sneg, neprimeren si tudi za tiste (mene), ki ne maramo zimske obutve. Prisilil si me celo v to, da sem si včeraj kupila svoje prve ŠTRUMPANTLE! No, pravzaprav je za to kriv mraz, ampak mislim da sta nekaj v sorodu.. V to, da sem začela nositi gležnerje in hlače na korenček sem tako že omenila.. kriv si za vse pošmrkane šmrklje in rdeče nosove. Kriv si za marsikaj.

Saj vem, da je tvoj čas.. ampak meni se tako ne da več, niti nimam energije. Zdaj pa če mi oprostiš, grem pozdravit nove sosede. Izgledajo prekleto podobni nunam in hodijo kot da imajo polne hlače s*anja.

 • Share/Bookmark


4 odgovorov v “Draga bela nadležna stvar, imenovan(a) Sneg”

 1.   spomincica pravi:

  lejo, sej smo šele sred januarja, zima se je šele dobr začela. :lol: ne jamri pa nehi kadit (lako meni reči, a? – že tri leta ne kadim, pa bi še zmeri tri čike naenkrat prižgala, če bi lahko. – tako da mi ni lahko).

  čeprav dobiš pa definitivno plus točke za seksanje v avtu pri tem mrazu. ker če je kdo sposoben bit horny še po 15 minutah, kolikor jih rabiš, da na zelo majhnem prostoru slečeš 5 plasti oblačil, pri čemer so dolge gate seveda najbolj seksi stvar na svetu :mrgreen: , potem … no ja. you get the bonus points!!! :lol:

 2.   lukaz pravi:

  O fuj! hlače na korenček :mrgreen:

 3.   Dicky Hardy pravi:

  Hejla. zakaj pa nisem več na tvoji Zvitaroli????????

 4.   nfl jerseys cheap pravi:

  wrwqretrewtr

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !