Dirkaške. Ful mal bolj, da se vidi ognjemet z vseh krajev. Klinca. Megla fuŁ.

Fotografske.. ognjemet pa vsa ta sranja od pokalic.

Še prej lupčkaste. Pa pol vmes. Pa pol za tem.

Zadhane. (Ne sprašuj!)

Cmerave. Ta naša mati znajo pripravit človeka do solz tudi preko telefona. In ja, se zavedam, da si premalokrat rečemo, da se imamo radi. Saj vem, da je vse tako.. samoumevno. Ampak včasih pa ni, včasih je dobro slišati. Včasih je dovolj že samo objem.. Pa paše tud včasih kakšno solzico potočit. Tako, ki ni ljubezenske narave.

Pogrešljive? Sem se prav izrazila gospod profesor slovenščine? Hudiča, vedno se najdejo pametni ljudje, ki začno brati moj blog, in potem.. moram pisati dokaj.. pravilno. Slovensko? Pametno? Zadnje odpade, to je že po defaultu nemogoče. Torej ja.. pogrešam.

Prve minute s 3literskim Heinekenom v roki in skoraj celo črno vodko. Zdaj ko to pišem, je ostala samo še vodka in za en lul pira (nisem ga sama spila). Vodko bom..

In dejansko se mi ne sanja, kdaj sem nazadnje na tale dan bila tako zgodaj doma. In to skoraj trezna.

Jah narode.. medtem ko boste vi jutri oz. že danes lepo spančkali pa se izmačekvali od vsega popitega in pojedenega, bom jaz zjutraj spila kavico brez vsakršnega problema in šla.. delat. Upam. Ne na delo.. da bo brez problema šlo tisto s kavico namreč.. ker tale vodka.. mamico ji napalim, ne paše ji bit tam v steklenici tako sama.. Eh in ja, delam do poznega jutra. Yey.

Kakorkoli, želim vam predvsem srečno nabito z veseljem in nasmehi polno leto 2010. Igrivo iskrivo nagajivo. Ogromno kave in piva na zalogi. Pa sladkorja mleka in moke. Pa kondomov dobre hrane glasbe prijateljev ljubimcev. Iskrenih in pristnih objemov prijateljev ljubimcev (so lahko iskreni in pristni?) pogledov dotikov poljubov. Ogromno čokolade las in cekina. Malo manj kil skrbi in vse te tečnobe. Vse najlepše najboljše naj OH in SPLOH.

Brez vejic pa samo zato, da ne bo prevelikih presledkov vmes, in da ne postane dolgočasno..

Well yappy hew near!

Komad.. rola čist preveč.

YouTube slika preogleda

Naj se vam ne ponavlja..

Kakšen dan, kakšen svet,
danes s tabo je ujet.
Kakšen dan, kakšen svet,
ker je s tabo doživet.
Kakšen dan, kakšen svet,
danes s tabo je ujet.
Lep je dan, lep je svet,
ko sem s tabo je zadet.

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !