Da nekdo nekaj nujno potrebuje, in ti potrka na vrata sobe.. ki so v bistvu tudi vhodna vrata.. (ja, baš zakomplicirana zadeva), in da je ta nekdo tvoja malce starejša (sicer zelo fino fajn prijazna) soseda? Am, ogromna. 2x v enem tednu pravzaprav.

Da ti pospraviš vse nujne zadeve, ki se vlačijo po sobi ravno 2 minuti prej, in da soba izgleda dejansko kot soba? Velike. Očitno imam zelo dobro intuicijo.. se zgodilo tudi teden dni nazaj, ko je v ljubezensko gnezdece vstopil tast.

Da pozabiš, oz. ne daješ ravno velike pozornosti Kamasutri (vrni jo že enkrat zaboga!) in paketu kondomov (20+ njih), ki ležijo na omarici? Ravno takrat, ko pride v sobo tast? In tudi takrat, ko ta malce starejša soseda ob drugem obisku tudi vstopi v sobo in pogleda v vsak kot? Velike? Bi rekla ja.

Da vidi na televiziji – NA televiziji in ne V televiziji kocko. Veliko rdečo kocko, in hoče z nje nekaj prebrati.. pa ne vidi dobro.. in potem gre bližje in prebere.. “Danes seksava.. večkrat” ???

Manjkal mi je samo še kakšen pornič V televiziji in bič v roki, pa bi zadeva izpadla perfektno!

Ah.. se bo vsaj govorilo, da imava “zdravo” spolno življenje :mrgreen:

Ne resno no? Najprej fotr z barvicami zjutraj uletava pa “najde” določene zadeve.. zdaj pa še tast in soseda.. jebemti da mi manjka organizacijske žilice no!

  • Share/Bookmark


3 odgovorov v “Kakšne so možnosti?”

  1.   Matija Šega pravi:

    Kakšne so možnosti, da tast bere tale blog? :)

  2.   Darja pravi:

    In kakšne možnosti, da te je izsledila tud soseda? :D

  3.   Tan!a pravi:

    Nah nah, odkimavam :D Pa tudi če, saj po resnici pišem :P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !