Dejansko ne hodim dosti po trgovinah, oz. nisem do sedaj.. In sedaj ko grem, stojim kot bebava pred tehtnico na zelenjavno-sadnem oddelku. Kupim papriko, ven pa vrže pildek za jeben ananas. I tako danes dva puta, le da sem drugič kupila mandarine, ven pa dobila listek za paradižnik. Talent sem. Pa sem drugače kar tehnični tip človeka (v soboto sem skupaj spravila palični mešalnik, ki ga je ne vem kdo in zakaj zaboga sploh dajal narazen). Jutri me čaka še nekaj.. branje pralnega stroja v faking cirilici. Zanemarimo dejstvo, da sem kot adolescentka imela blazno željo videti kaj je pod “pokrovom” tamagočija in tetrisa. Stvar je sicer v obeh primerih še naprej delovala, samo zvok je pobralo po kajjazvemkateremčudežu. Pes je ckrnil, tetris sem pa kasneje začela že brez zadeve v rokah igrati.

Sem v teh dneh opazila tudi, da imam celo nek smisel za to decembersko dekoracijo.. ampak za soseda bi pa rekla: nek se vidi razkoš? Kaj je s temi ljudmi, da dajo na hiše, drevesa, vrtne palčke, kol od paradajza in vse kar je sploh okoli bajte tisoč in eno luč? Ni da ni. Pa pet božičkov na balkon, pa še eno smrekco na vrh dimnika.. jebeni Las Vegas!

Sem opazila in ugotovila še marsikatero stvar. Na kratko:

Ta črno rdeča barva na laseh mi dejansko paše.

Paše mi tudi, ko ti nekaj pade v oko.. and U know that!

Paše žganarija, ker drug dan nimaš mačka. Vsaj ne zaradi alkohola.

Maček paše, ker je z razlogom, in ta razlog je uf uf najboljši.

Paše, ko nekdo ne more reči NE.

Oh in sploh, imam eno pomembno novico. Če se me v naslednjih mesecih.. tednih, dnevih (odvisno do samega trajanja zadeve) ne bo bralo, se opravičujem. Dobila sem eno izmed bolj glavnih vlog v eni izmed telenovel. Zadeva se snema, je v dogajanju, in upamo da mogoče celo preseže kakšno izmed španskih s 300+ deli. Scenarij še neprebran, ker ga v bistvu ni.. sprotno izmišljevanje je itak zmeraj še najboljše izpadlo.1

Da se me ne pozabi..

Foto by Anka Bulovec

Imejte se decembersko krasno, preživite čas s tistimi, ki jih imate res radi, ne igrajte in ne blefirajte, da so vam darila všeč, če vam niso. Ne kupujte nekaj, samo da kupite, naj bo iz srca, naj vam bo všeč.. Ne plezajte v dimnike v beli obleki, in pod smrekco ne puščajte piškotov in mleka, če imate v stanovanju mačko ali psa.

Najverjetneje zadnjič v letu 2009 blognila ena in edina ZF. Najverjetneje :)


Opombe, opombice..
  1. interna [rikverc↩]
..če jih ne razumete, pa ni moja krivda
  • Share/Bookmark


En odgovor v “(Zadnja) Decemberska”

  1.   Swizec pravi:

    Kul pic!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !