Ena sama po*ukana podkupljivost jih je, in čisto nič drugega.

Včeraj so nekaj blebetali okrog nove gripe, in da je v Celjski bolnišnici trenutno hospitaliziranih nekje 30 oseb, ki so zbolele za okužbo nove gripe. AJADE? Gospoda zaposlena v tej isti bolnišnici pa dobro vedo, da so v teh dneh dobili samo enega pacienta, ki je SAMO kazal sum na okužbo nove gripe!?

Banda zagovejena, vse se da podkupit.. kako da ne, če je pa pošla samo 1/10 cepiva.. Treba ljudi strašit in iz muhe slona delat. Treba se je cepit cepit cepit, da ne boste pomrčkali. Treba je delat reklamo, da bo cepivo šlo v promet.

Jst še zmer živa, pa sem prebolela neko vrsto gripe pred nekaj tedni. Predvidevam da je bila te vrste, ker tista druga baje še sploh razsaja ne. In sem totalno OK, če odmislimo takšne napade besa, kot jih imam trenutno, ko vidim, da je jebeni denar res sveta vladar. Pa strah.. Pa mediji, ki si očitno podatke iz riti vlečejo.

Dragi moji, pazite da ne padete po stopnicah navzgor, da se živo srebro ne razlije do vaše riti in eksplodira.. In ne verjemite vsemu, škoduje zdravju.

  • Share/Bookmark


3 odgovorov v “Mediji šalabajzerski!”

  1.   lukaz pravi:

    jaz glihkar kozjo prebolevam lol

  2.   Tan!a pravi:

    lukaz!!! Majke ti, računi enkrat januarja kavo v LJ! Bemu, te pogrešam aveš mudel :mrgreen: Ok.. s kavo mislim na ful piva!

  3.   lukaz pravi:

    vse se začne z dobro kawo :mrgreen:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !