Obožujem predvidevanja. Resno.. sploh svoja. Ko nekaj zinem, še preden se zgodi, ko vem, ko čutim, ko predvidevam. Tako sem včeraj izjavila, da ta teden ne likam pod nobenim pogojem. Pa sem pogledala v koš za umazano perilo, pa malce po sobi, pa sem si premislila. Ampak to ni pomagalo, ker je moje včerajšnje besede očitno slišal tudi pralni stroj, ki sedaj noče dati niti kapljice vode od sebe, niti enega jebenega obrata. Tako da je “Laundry todaj or naked tomorrow” postal “Naked tomorrow.”

Seveda da napihujem.. rezerve je še za nekaj dni.. in upajmo, da se stroj popravi, ali pa bo od sebe SPET potrebno dati peneze. Spet. Ker VESELI december je kot nalašč za to. Čas, ko bi skoraj bilo dobro, da imaš kaj pod tavelikim palcem, se pokvarijo zavore na poti dol po ravnini.. sreča da je tam bil traktorist, če ne res ne vem, v katerem jarku bi se znašla. Izgubila sem tudi dve rentni srečki, kateri sta bili zagotovo zelo dobitni. Tako da še en minus..

Minus se kaže tudi v nakupu vžigalnih kablov za avtomobil.. ne za mojega, ampak za božično darilo nekomu, ki mi je skoraj dal jasno vedeti, da mu jih moram kupiti. Pa nakup nove Orhideje po imenu Helga. Ali pa Hilda. Umrla mi je.. bila je darilo za rojstni dan, in jaz nočem delovati kot oseba, ki ji dol visi za prijetne male malenkosti, ki me res zelo razveselijo. Torej si kupujem tudi darilo za rojstni dan izpred 4ih mesecev. Helgo/Hildo sem k sreči pred nekaj časa slikala, tako da vem kakšne barve moram iskati. Pa komplet novih gumbov za plašč potrebujem.. ne, pardon, komplet novih gumbov za nov plašč potrebujem. Še tisti vikend na mesec, ko grem ven.. mislim, a mi ni mogla iti zadrga na hlačah? Stvar je dosti bolj preprosta..

Ta december je eno samo delo, en sam jok, en sam smeh zaradi joka in zaradi dela.. saj je vesel na momente, ne rečem da ni.. ampak mi vse skupaj deluje bolj sarkastično. Ker.. ker v četrtek sva šla kupiti nova predalčnika.. dva! Na koncu sva kupila samo enega, da sva lahko drugega odstopila moškemu, ki se je pripeljal ponj ravno tako daleč kot midva.. na rezervi so pa imeli samo tista najina dva. In danes ga kao sestaviva.. da lahko vanj zložim ta kup neopranih cunj.

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark


3 odgovorov v “Kaj je tukaj veselega?”

 1.   spomincica pravi:

  ah, veseli december … mi je vse znano. razen tega, kako greš po ravnini dol, ampak v redu. :mrgreen:

  sicer pa ne jamraj preveč, zlobni palčki to vse slišijo in pol naredijo stvari še hujše. jz sem prejšnji teden bila preveč tečna do soproga in njegovih (namišljenih) prehladov, zdej morm pa preventivno v laboratorij dat pol litra krvi, da vidjo, če mam slučajn katerga od sedemnajst sort hepatitisov. prav mi je, kaj? :mrgreen:

 2.   Tan!a pravi:

  ja kako greš dol? tak ne.. ko posrana japka :lol:

  Saj ne jamraaam, vsaj nič več :) Zlobni palčki? To misliš Božička ne? :lol:

  Samo prejšnji teden? Dobra si! :mrgreen: Ugibam da me bo torej v naslednih dneh pobralo..

 3.   spomincica pravi:

  dej dobr preber: prejšn teden sem bla tečna do (namišljenega) prehlada. drugače sem skoz tečna. 24/7. :mrgreen:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !