Sploh z nasprotnim spolom. Privlačnim in seksi simpatičnim nasprotnim spolom.

Ko ujameš njegov pogled in nasmešek, ravno ko padaš po stopnicah navzgor. Navzdol je to malce težje izvedljivo namreč. Ampak kasneje se bolj živciraš zaradi polomljenega nohta afkors.

Ko čakaš v vrsti na banki, za teboj pa nekdo, ki nosi tisti tvoj parfum, ki te naredi “živčno”.. in ravno takrat ti začne zvoniti telefon z vso možno jakostjo. Da citiram melodijo: “Hop Marinka, pridi greva u galop..” ali pa “Kamasutra, vse do jutra..” Ti pa kot nalašč ne najdeš telefona, posledično tudi gumba za utišanje rompompoma ne.

Ko nič hudega sluteč hodiš po cesti, pločniku, zelenici.. in se zagledaš, in hočeš sama izgledati najbolje kar se da, in ob tem ne vidiš, da si ravnokar stopila v pasji drek. Ko ga opaziš, se sprašuješ čemu je tisti njegov nasmešek bil pravzaprav namenjen.

Ali pa telebneš v kakšen kandelaber. Pri tem priporočam sfejkano nezavest, dokler ne gre mimo tebe. Če ti hoče pomagati, ga še nekaj časa fejkaj, to je namreč dober znak.

Ko naložiš svojo potovalko na prostor namenjenemu za prtljago na vlaku in se usedeš zraven mičnega gospodiča, ki te kasneje vpraša, če je tisti modrc in vso ostalo perilo na vlaku in vso pot do Bavarca tvoje. Zanikaš, čeprav iz potovalke gledajo črne samostoječe nogavice. Več kot očitno.

Ko iz stranišča prideš s polovico rolice sekret papirja zataknjenim za petko. Niti 35 koktejlov ne more biti izgovor.

Ko srečaš znanca, ki ti predstavi njega. Ravno po tvojem kosilu. Kosilo pa je še okoli tvojih ust, mogoče na tvoji srajčki, ali pa med zobmi.

Ko mu odpreš vrata z zelenimi rokavicami do komolcev, v eni roki držiš WC gel, v drugi pa ščetko za straniščno školjko..

Takšni nasmeški so enostavno neprecenljivi.

 • Share/Bookmark


6 odgovorov v “Ta smešna bližnja srečanja..”

 1.   šuši pravi:

  sploh ne povem, koliko stvari od tega se mi je že zgodilo :oops:

 2.   @Polde pravi:

  In kaj si žele s tem povedati? Nič jasno!

 3.   Renton pravi:

  So to pristni nasmeški ali so to nasmeški a la “tale-je-pa-ravnokar-iz-norišnice-prišla” :D DDD

  Koliko od tega se ti je dejansko zgodilo? o_O

 4.   lukaz pravi:

  a bi pivo :mrgreen:

 5.   Tan!a pravi:

  šuši :lol: Do share! :D

  @Polde kako ne? Jasno kot beli dan, pfff.

  Renton nasmeški ala “ahahah, upam da se men tole nikol ne zgodi” :P Oz. nekaj v smislu, kok jo takšna štoravost nardi še bolj kjut in prisrčno :mrgreen:

  lukaz aaaaaaam, zakaj? A takrat kej tazga nardim al kaj? :D Drugače pa ne bi, grem v mižule :P Jao, to pivo more res enkrat hmal v prihodnosti past drgač.. predolg časa je že minil. Preeeedolg.

 6.   lukaz pravi:

  mhm se strinjam drgač sem pa sam tko kot ohladitev mislu :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !