Po enem samcatem vampirju.. ker enostavno ne zdržim več.

Komaj sem se znebila vseh bul in srbečice, ki so jih komarčice povzročile ob obali, no, včeraj pa so me napadli sredi šume. Ne bi nič rekla, če bi to bila eden ali dva. Ampak ne pa milijon njih. Ja seveda da občutno pretiravam, ampak ko se praskam in gledam in ne vidim prostora na sebi, ki ne bi bil rdeč in zatečen, se počutim kot da mi jih je ravno toliko včeraj spilo kri. Po nogah, od pete do pasu, po hrbtu, za vratom, na rokah.. pa ni da ni. Medtem ko so-nabiralko borovničk ni žvajznil niti eden.

Nekateri pravijo, da gredo na tiste s slabo krvjo. Jaz pa pravim, da na tiste z dobro in sladko.

Spanje z včeraj na danes ni bilo ne dobro ne sladko. Praskanje. Potem psihično pripravljanje in samokontrola in prepričevanje, da me ne srbi, ker me nima kaj.. čeprav se roke in vso telo trese kot v deliriju. Sredi noči mrzel tuš, da se ne bi slučajno spraskala do krvi. Še bolj sredi noči mokre brisače na vseh možnih delih.. in ker nisem hotela ravno spati na mokrem jogiju, se mi posveti da je tam na polici nek ice power gel, ki načeloma lajša bolečino pri oteklinah in bolečinah v sklepih etc.. In ker rada eksperimentiram, sem se skoraj vrgla v tubo, namesto da bi vsebino tube nanesla na vse pike.

Hlad.. potem pa vedno večja vročina v kosteh. Prijeten občutek. Malo manj prijeten, ker sem se skoraj zadušila od vonjav mentola in etanola.. zaspala sem hitro. Ne vem, ali je krivo slednje, ali pa me je za nekaj časa res nehalo srbeti.

Kot sem že rekla.. moja kri je verjetno sladka in dobra. Prve klase! Da je slaba dvomim, ker nikoli nisem imela problemov z njo, še ko sem bila bolna redko.

Torej moj predragi vampir.. če se najdeš kje, me obvesti, da si želiš moje krvi, ker tem majhnim prasičkam je več ne dam. Pa še seksi ne izgleda, tako kot takrat, ko se k delu spravite vi.

 • Share/Bookmark


8 odgovorov v “Hrepenim po vampirju”

 1.   zirosi pravi:

  Če je prisotnih dovolj vitaminov, ni problema…

  Sicer pa pomagajo tudi razni DEET-ji.

  (če te pa bouha pič pa…)

 2.   helenca pravi:

  ah tudi jaz sem vsa popraskana in čeprav se mažem z vsemi temi offi, baygoni in ne vem čem vse, ti mali hudički najdejo tisti plac ko ni tega sranja gor, recimo pikajo me skozi hlače :evil: .
  in ja komarji grejo na dobro in sladko kri, očitno bom mogla začet svojo zastruplat, mogoče bom pa potem imela mir

 3.   vetrnica pravi:

  Po piku meni pomaga fenistil. Ublaži hitro in učinkovito.

  Pred pikom pa preverjeno pomaga, če se na odkritih predelih na debelo namažeš z navadno limono, saj komarji ne prenesejo vonja po citrusih. Čeprav počutiš se pa smešno, ko si ves namazan z limono.

 4.   helenca pravi:

  vetrnica- meni fenistil tudi ne pomaga, najboljše je če sploh ne diram ničesar. no naslednjič je limona na vrsti ;) čim manj komarjih pikov oziroma pikov nasploh

 5.   Tan!a pravi:

  zirosi če te pa pa kaj? :)

  helenca prav posiljeni so ja, čez hlače, majico.. grrr. Sladke smo, nimaš kej :lol:

  vetrnica hvala za nasvet. Se bom počutila bolje kot po tem ice power gelu, po katerem sem cela mentolova in z modrimi fleki po telesu, ko se gel posuši :D

 6.   termie pravi:

  Hmmmm, če imaš krvi preveč, se raje javi na kaki krvodajalski akciji…

 7.   kr'en pravi:

  Gredo na določeno kri, ne vem ali je to bolj sladka, ali kakšna ampak oni zaznajo katera jim je všeč. Pa naj bo človek slabokrven ali ne.

  Vsaj iz svojih opažanj bi lahko rekel tako. Namreč dobivam redne transfuzije krvi in sem skozi leta dobivanja krvi opazil, da me včasih niti ne povohajo, ali pa imam samo kakšen pik. Včasih pa me res fino opikajo. Včeraj sem prišel z dopusta in sem ves opikan, pred dopustom sem pa na sveže dobil transfuzijo.

  Jadne komarčine. Ni da ni, da najdejo spot, da te lahko vžgejo. Pred dnevi sem se cel našprical pred spanjem in se je vseeno našla krvoželjna zver, ki me je usekala v peto :/

  Moje mami, ki kadi pa nobeden ne povoha. :)
  V bistvu bi bilo zvečer pred spanjem najbolje zakurit ogenj in se prekadit v njem, pa bi imel potem celo noč mir.

 8.   termie pravi:

  To s prekajevanjem ne pomaga… Sem bil dva tedna na taborjenju, ogenj je gorel non stop, pred spanjem sem bil obvezno ob njem, pa sem vseeno povsem popikan…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !