Ampak nekateri imajo to srečo. Ne.

Zgodilo se je že nekajkrat.. ampak trije momenti, ki se jih spomnim.

1. Z nekom sva malce šmirala.. looong long time ago. Sem pa tja, potem pa hop, k meni domov. Na bolj udobno.. saj se razumemo? Poba je bil daleč doma, zato sem rekla, da je edina pametna stvar preden gre spet na pot, da si malce odpočije. Počivala sva kakopak samo v spodnjem perilu in to nekje po 2h zjutraj, ko kar naenkrat nekdo z vso silo začne tolči po mojem oknu, po vhodnih vratih.. začne brundati pa nekaj vpiti, prijemlje za kljuko.. O ježešna. Če nisi jaz, boš situacijo malce adrenalinsko spremljal, vsekakor pa ne boš dal od sebe takšnega glasu, kot jaz. In to na sredi hodnika. Oba v spodnjem perilu čakava kaj bo zdaj. In kaj je bilo zdaj? Zdaj zdaj, je mojega očeta skoraj kap, zato je pridrvel v samem spodnjem perilu (bilo je poletje) tudi on na sredo hodnika. Khm.. ati, tam.. en, vpije, tolče, strah.. Aja.. Ati, to je Uroš, Uroš to je ati.. Nimaš kaj, odličen čas, kraj.. sploh pa izbira obleke za priložnost, da svojega “prijatelja” predstaviš očetu.

Tisti razbijač zgoraj je pa bil vaški pijanček in norček, ki se mu je zaluštalo malce vinca.

2. Dve leti nazaj na morju. Že ko sva prišla tja, sem imela takšen hecen, smotan občutek v sebi. Nekaj mi ni klapalo. Sam prostor.. pa OK. Gre se spat, se stiskat na en mejcen kavč, čeprav je bilo postelj več kot dovolj. Tako je bilo pač prijetneje, pa še pred televizorjem. Zaspiva. Sanjam.. ne vem kaj sanjam, vem samo, da sem zakričala tako naglas, da je moj začel mahati okoli sebe kot Bruce Lee, jaz pa od samega šoka v jok. Ko se sam sebe ustrašiš, veš, da moraš biti prekleto strašen. Ali nekaj.. Jokala in tresla sem se še naslednje pol ure. Zaspati nisem hotela, ker nisem vedela, kaj sem sanjala, in da slučajno ne bi sanjala naprej.. Eden izmed redkih momentov, ko se nisem spomnila.

3. Včeraj. Ura nekje pol eno zjutraj. Poslušam glasbo, slušalke do daske naglas, pogovarjam se z Rentonom, in k sreči ne čekiram kakšnih od “tistih” strani. Na mizi je pivo, v gobcu je čik, jaz si mrmram.. čista relaksacija. Nekaj čutim. Slišim? Ne vem.. nagonsko se obrnem in tam stoji on in me gleda. Sledil je krik, ki bi ga lahko začela prodajati grozljivkam ter temu sranju od filmov. Moj začne z rokami grabiti po imaginarnem kiju za posteljo, jaz pa kričati na moškega, da naj stopi ven iz sobe, in kaj za hudiča bi rad.

Kasneje mi je bilo žal, da sem delala takšno paniko. Bogi človek je namreč izgubil denarnico z 2000 ojri, katere je dvignil z namenom, da jih z ženo zapravita na morju, kamor bi se morala odpraviti danes zjutraj. Sem sta prišla na večerjo.. in od tega je minilo že nekaj ur. Bila sta že na avtocesti, ko je moški pogrešil denarnico. Pot nazaj je bila doooolga. In žal tudi zaman, ker denarnice nismo našli. Močno upam, da se je našla kje, ali pa vsaj za poštenega najditelja, ki mu jo bo vrnil.

Da ne bom več kričala, ne morem obljubiti. To počnem nagonsko, ko se ustrašim. Obljubim pa, da bom od danes naprej, tako kot vsako noč, dvakrat preverila če sem zaklenila sobo. Pa prmejduš da sem jo no!

 • Share/Bookmark


14 odgovorov v “Nočeš slišati kako kričim”

 1.   M&M pravi:

  hehe, tkole na brzino ugotavljam, da kričiš samo če si v družbi moškega.

 2.   Tan!a pravi:

  Khm, ali preveč kričim, ali sem preveč v moški družbi? :D Ja no, slučaji pač.. tisti prvi je star že uf uf let, v zadnjih dveh pa nastopa moj. Pa še v kateremu, ki ga nisem omenila..

 3.   spomincica pravi:

  to mi je pa znano. čeprav jaz kričim samo v sanjah in se vsakič prov jebeno dobro spomnim, zakaj kričim. :roll:

 4.   lukaz pravi:

  ja nisam Lee ja sam Lu :mrgreen: umrčkuuuuu zdele taćka dve ga zmaga LOOOOOOOL

 5.   Alex van der Volk pravi:

  Stara, super zgodbe, tretja mi sicer ni najbolj jasna, ker nekako mi deluje kot da si v svoji sobi, potem pa kar naenkrat en moški v njej… Ne razumem, res ne, čeprav mi nekaj pravi (po prvi zgodbi sklepam), da imate doma lokal s prenočišči – aja, a nisva o tem že enkrat nekaj govorila? Sicer pa predlagam, da imaš od zdaj naprej vedno vključen en mini diktafon, ki bo tele krike lepo posnel in jih potem lahko drago prodajaš v h’wood. Kaj praviš, a nisem genij?

  Ampak prva zgodba je pa zakon. Mater, da sem na mestu od Uroša bi se udrl v tla :) )

 6.   Shumy pravi:

  HAHAHA…….
  Glede na to da poznam razmere in sem slišal tudi komentar tvojega, bi se verjetno vsak malo podelal in mogoče nebi ostalo niti samo pri vpitju ker bi se nekaterim ustavilo srce. Ja ja zaklepat bo treba!!

 7.   Tan!a pravi:

  spomincica tud jst sm ponavadi samo v sanjah.. zdej sem pač eno stopnjo pred tabo :D

  lukaz dve? Kaj je pa tm smešn? :shock:

  Alex ne vem če sva o tem kdaj govorila, sicer pa ja, pri mojem doma imajo. Pa ne prenočišč. Drugače je pa soba tako narejena, da je v bistvu do nje čisto lahko priti po stopnicah na balkon, pa si že tu. Posebej vhod, ločen od hiše.. pa je moški videl svetlobo, in normalno da ji je sledil. Ali pa mojemu mrmranju :D Je pa našel denarnico zunaj! Evo, hvalabogu. Včeraj tudi poklical in se opravičil, da je naju tako prestrašil.
  Alex, jst sem večji genij. Kaj pa moja ideja grozljivke s pinceto? :mrgreen:
  Ja, prva je komična. Sem pa tudi videla, da ga je toliko moškega, kot mene v takih situacijah :lol:

  Shumy nea se smej :D Jaz bi se že-podelala. On je pa kar v njega lazil, še mal pa bi bil pod balkonom. Itak mu ni bilo jasno.. to je pa tako, ko se zbudiš zarad šoka. Drugič bom bolj potihem kričala :lol:

 8.   lukaz pravi:

  ja kr probi si to predstavljat z moje perspektive tko v živo :D

 9.   Tan!a pravi:

  Aja.. k bi se usral? :mrgreen:

 10.   Kroko pravi:

  Ma, iz izkušenj povem, da nič ne prebije ledu tako hitro, kot če mati spozna tvojo punco, ko ta zgoraj brez pokuka iz postelje.

  Ista stvar verjetno kot so jo pogruntali že Švedi s svojim družinskim savnanjem, kajpavem…

 11.   Tan!a pravi:

  Kroko, govoriš iz lastnih izkušenj? :D Tud jst sm enkrat eno spoznala na tak način. Ampak sem bila še/že v piđami :lol: Heheh, ista? Kaj pa vem no.. nism jst glih za to..

 12.   termie pravi:

  Tan!a, pri taprvi štoriji je dobro, da sta bila vsaj v spodnjem perilu, ker drugače ne vem, kaj bi tvoj oče naredil… Po mojem bi kljub vsej paniki Uroša lovil s kako dvocevko dol do Velenja…

 13.   Renton pravi:

  Ahaha, tista z dvema čukoma je bila fenomenalna. :D Si kar predstavljam kak creepy moment je moral biti, ko se je pojavil tisti tip. :/ Ampak hej, če bi našel tisto denarnico, jo zagotovo ne bi vrnil. :P Za ta keš greš v Dubaj pa še ostane ti. :P

 14.   Tan!a pravi:

  termie kaj pa vem, mislim da ne, je dokaj razumevajoč.. :D

  Renton ma res dost keša ja.. jebeš, sej jo je našel ;) Nene, sej hvalabogu da jo je. Dolgo pot prevozil.. pa še splačalo se je.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !