Včeraj je očitno bil dan za razbijanje. Papa je šel tavelik pepelnik, ki je bil skrit POD prtom. Saj si lahko predstavljaš, kako to leti, ko z vso silo dvigneš prt a? Sem pa tja pa take fore. Šalčka za solatko direkt pod pečico.. umm? Jah no ja, to je blo to v roku 15ih minut.

Včeraj NI BIL POST! Danes je.. tako da jejhata. Jaz pa včeraj ne jesti mesa. Mukotrpno bo preživeti do jutri. Živim od krompirja, salate, šthrudla in kave.

Vreme je jeba! Jeba je zato, ker ni nikakršnega prehoda med bundami in kratkimi rokavi. WTF? Kaj pa jakna, ki sem si jo kupila? Naj zdaj tam v omari počiva v miru al kako? Dajte no, ne gre to tako. Sploh pa selitev nič dobrega ne prinese.. Ker vzameš s seboj obleko za tisti letni čas, v katerem si. Bolj ali manj. Tako da ja.. have to buy some new T-shirts. Imam natančo dve, ki sta za v javnost.

Še kaj novega? Ja, da sem se po doooolgem času res do solz nasmejala. Pred tem me je skoraj kap, ampak potem pa en sam smeh. Odlično se je vsesti v avto, prižgati radio ter iti rikverc.. radio pa glih med vožnjo nazaj začne rapatat TAKO naglas, da bolj pač ne gre. Mislim da je tam spodaj bilo za kakšno kavno žličko..

Britanci so zakon. Ljubim njihov humor. In malček mogoče celo sebe, ker se znam hecati tudi v angleščini :mrgreen:

Na kurac mi gre en kreten pri skicirki, ki pri svojih 28ih letih misli, da ima dober smisel za humor. Od kdaj je: “Ona ga rada faše v rit.. potegni mi ga.. etc, žnjr..” dober humor? Stari moj, tud za hecat se moraš bit mejčken pameten. Tako da Luka, fakof maš!

In najnovejše in najpomembnejše.. končno delam izpit za avto. It was bout time. Fajn je.. danes sicer šele druga ura, ampak hey.. sem že na prvi vozila 8o/h, in sama seb jebentila, ker prehitro spuščam sklopko. Inštruktor je fajn. Res fajn :mrgreen: Avto je pa.. ne vem kakšen in kater. Obljubim da se danes “am” vzamem. Važno je le to, da se danes odvadim ovinkarjenja po robotski. In njega božat po nogi, namesto prestavljati v tretjo in četrto.

Oh in spet ta jajca.. Vesele praznike vsem, če jih praznujete. Jaz ne. Jaz praznujem po nekaj mesecih končno frej vikend. That’s it.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !