Pa ne tako, kot se prodaja recimo Dajana.. če je kdo opazil. Nene, tako dobra nisem, tudi ne bom, tudi ne morem biti, ker mi recimo za pornjake in naslovnice na Siolovih ter drugih straneh gor visi. Ok, tole bi se dosti bolje prebralo, če bi bila moški. Šale in rokavičke na stran, ker prihaja pomlad..

Kakorkoli, prišla sem na odlično idejo, kako bi se lahko ZF reklamirala. Sem pri Človeku pustila en komentar, pa je rekel da se reklamiram.. saj to je reklama, ampak jaz sem prišla na boljšo idejo, kako bi se lahko začela dobro prodajati. V bistvu imam v glavi čisto nov biznis..

Za začetek potrebujem prostovoljce. Bilo bi odlično, če bi bili iz vse Slovenije, tako da interesenti, javite se. Za začetek bi bilo delo seveda prostovljno in v fazi testiranja, kasneje pa bi se lahko domenili za kakšen dinar ali dva. Sicer vas je takih, ki imate takšne in drugačne frustracije in potrebujete nekaj oz. nekoga, nad čemer bi lahko svojo jezo stresali ogromno..

Vse pripomočke, ki jih potrebujete si morate nabaviti sami, kar pa pravzaprav ne bi smelo biti pretežko.. Vsak, ki ima doma kuhinjo, pa tudi če je nima, poseduje vsaj en nož. Je tako? Je. Torej interesenti, poiščite nož. Imate? Imate. Če ga slučajno nimate, ali če imate fobijo pred noži.. kdor ve kako se ji reče naj oprosti moji nevednosti.. kakorkoli, če pri roki ni noža, bodo zadostovali žeblji. Naslednja stvar, ki bi jo skoraj potrebovali so eni taki hudi bulerji, z zelo močno kapico spredaj pri prstih. Če tega ni pri roki nogi, je dobra tudi kakšna večja macola, ali pa recimo kij. To se bo dalo dobiti ne? Potrebujete še eno žensko. Ali pa kakšno bližnjo trgovino, če nimate ženske, ali ženske ki nosi najlonke. To je to. No.. v bistvu to ni to. Potrebuje se še pika na i.

Se vam že svita kaj bi to bilo? Ponavadi ima vsak enega. Tisti malo bolj našopirjeni in ful carji po dva. Pri hiši pa že skoraj vsak svojega..

Nož, žeblji, kij in bulerji ter najlonke.. mislim da že veste za kaj se gre.

Biznis bi “zalaufal” sto na uro.. ampak verjetno bi bilo preočitno, če bi poleg žebljev ali noža v gumi zraven podtaknili vizitko a?

Že vidim da bo vse skupaj padlo v vodo, tako kot tista objava kjer iščem ljubimca. Nihče me ni vzel resno :cry:

Recesija je hudič ja.. sili te v takšne in drugačne situacije.

P.s. Otroci, tega nikar ne vzemite resno. Sploh pa ne brez najlonk!

 • Share/Bookmark


6 odgovorov v “Prodaja se Zvita Felgna”

 1.   Stalker pravi:

  Torej iščeš ljubimca? Jaz sem za! In iz vse Slovenije!

 2.   Tan!a pravi:

  Ah, pa sem mislila da nihče ne zna brat med vrsticami :mrgreen:

 3.   Stalker pravi:

  Jaz najraje berem med vrsticami… tam ponavadi nič ne piše! Ampak pustimo to… temveč se prepustimo sladkim tehničnim vprašanjem kot… kako se Vam lahko posvetim kot ljubimec, da Vam ne bi bilo treba posvetiti ali pa še huje, posvetiti?

 4.   Tan!a pravi:

  Čakaj čakaj, kaj ti misliš da nas je več? :D

 5.   Stalker pravi:

  Ne vem… si štela tudi glasove v moji glavi?

 6.   lukaz pravi:

  za kaj se grejeeeeee :mrgreen:

Komentiraj