Kako že gre ta pesem?

Grrr. Zunaj je kaj? Sneg. Sneži, mrzlo je, veter pihlja.. še zmeraj se nekaj trudimo z zimskimi oblačili.. rokavičke pa kape pa arafati pa šali.. Drevesa so še mokra od snega, jablane in češnje še ne cvetijo. Tu pa tam vidiš kakšno trobentico, mačice, celo kakšnega zvončka. ZIma je še! In meni se khm.. no, kako se naj lepo izrazim? Esplodirala bom od viška hormonov, od domišljije, ki se ustavi na vsakem po*ukljivem decu, od pohote, ki kar ne mine. In jaz imam dost tega. To bi se naj začelo šele s (p)tički, pa sončkom, pa ene 15+ stopinjami in cvetenjem ter brstenjem dreves. Prehitevam po desni, kar se ne sme.. ne tako ali drugače. Noh ja, dokler kaj zares konkretnega ne ugiznem in khm, ja.. kar pa seveda ne bom. OK, v tem primeru res močno upam, da se zarečenega kruha največ poje :mrgreen:

Nekatere začne na poletje, takrat ko se odvrže vse odvečne cunje. In na plano prilezejo vsi odvečni kilogrami. Hate it. Jaz sem za pomlad, ker takrat začne vse ponovno živeti, lepo dišati.. A koga na zimo slučajno začne metat? V bistvu bi lahko pomislila da ja, ker domišljija, kot jo nekateri premore(m)jo.. pod kupom oblačil se pač skriva marsikaj ne, in plan kako do tistega priti.. Lalalalalala, že preusmerjam misli na nekaj drugega.

Not. Ne gre. Jaz imeti problem.

Živjo, ime mi je Tanja in me meče sto na uro. Prehitro. Prekmalu. Prezgodaj.

Pa ponavadi sem jaz tista, ki zamuja no..

YouTube slika preogleda

Teta Zima, jaz svojega termina ne morem prestaviti, do help me and go the fuck away!

 • Share/Bookmark


2 odgovorov v “Zima zima jadna..”

 1.   spomincica pravi:

  ta zadn stavek si seveda mislila : do help me (and go the) fuck (away). :mrgreen:
  sej te čist razumem, mene na zimo tud mal bolj meče. poleti je pač vse potno in lepljivo in no ja, sej je v redu, ampak na zimo, ko te še malo zebe, je hormonebubbling bolj všečen.

 2.   Tan!a pravi:

  LOL LOL haha :mrgreen: Ja no, si kr zadela :lol: Psych?

  Ma sj mene sploh ne na zimo.. začne se na pomlad. Zdej pač prehitevam cca. en teden, se baje konc tedna začne pomlad :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !