Bil je lep poletni daaaan.. sm čakala ga zaman. Možno da sem ga res, vem da me v tistih trenutkih obešanja ni bilo doma, ampak kje sem bila, res ne vem..

Doma je bilo tako kot ponavadi. Običajen vroč julijski dan, na katerega se je spravljalo seno. In ker je bila naša Inga več kot živa, jo je naša pametna mati privezala za ograjo.

Balkona!

Na takšen dan seveda ne gre brez traktorjev in vožnje teh sem in tja, gor pa dol, levo pa desno.. In Inga je imela na stvari, katera so na kolesih poseben fetiš. Zasledovala jih je tako dolgo, dokler ji le ti niso zbežali. Tako da ja, naša mati so ji hoteli le dobro. Saj tako so mislili..

Delo je potekalo, švic je tekel v potokih, prav tako tudi pivo..

Mimo pride bližnji sosed in vidi Ingo. Vse lepo in prav. No, niti ne.. še ne veste kako jo je videl kajne?

Pride do raje, ki se je potila v tistih kupih mrve in začne..

“Dobr dejn.. blablabla.. čuj, zaka pa vaš pjes dol z balkona visi?”

“Visi?”

k

Mati se poženejo v dir, nakar jih skoraj kap trofi, ko vidijo našega malega srninga pinča viset dol z balkona. Ingo. Hitro jo odveže, jo spravi na hrbet in ji začne masirati srce, ker Inga je bila vse prej kot budna. Masira in masira, baje ji še kasneje začne v gobček pihat..

In Inga.. ona reagira! Srček ji začne biti, začne se tresti. Živi. Mati so jokali. Medtem ko so sosedovi možje crkovali od smeha.

Nekaj ur zatem, ko sem prišla domov se je še kar tresla in vem, da sem jo stisnila k sebi tako močno, da bi že skoraj drugič ta dan videla svetlobo.

Sosed pa tud blesav do amena. Kaj misli, da je psom v zabavo da mal hengajo dol s štrika al kaj? Mirno je odkorakal dalje in si mislil, da smo ji mogoče mi zadali takšno kazen :roll:

.. bila je zapuščena. Najverjetneje od kakšne mestne gospode, ki se je odpravljala na dopust, psa pa niso imeli kam dati.1 In Inga nas je bila vesela. Najbolj očeta. Tako ga je imela rada, da me je enkrat tudi polulala ker sem jo morala držati, da ne bi zasledovala tisto stvar na štirih kolesih..

Pes-Lumpi, on je imel pa fetiš na naš stacionarni prenosni telefon. Najraje se je pogovarjal v okolici kozolca :mrgreen:


Opombe, opombice..
 1. prokleta raja blesava, kupi si plišasto žvau, če za tapravo ne morš skrbet! [rikverc↩]
..če jih ne razumete, pa ni moja krivda
 • Share/Bookmark


5 odgovorov v “Just hanging around and how talking”

 1.   B_U_R_I pravi:

  Ojoj, sam da ste jo rešli. Pri naših sosedovih je bilo podobno, sam da je bila ograja tko na koncu sosedove hiše. In ko sem se zjutraj zbudil sem skoz okno vedno direkt v psa vidu skozi ograjo. Tisto jutro pa je pest stal na zadnjih tačkah na tej strani ograje. Negibno. In ne ravno prijetno na pogled.

 2.   pavot pravi:

  ”In Inga.. ona reagira! Srček ji začne biti, začne se tresti”

  omg, temu se pa reče pasji srečnež!

  jst mam tut psa, pa si ne predstavlam dneva brez njega.
  nočm si niti predstavlat, kako more bit človeku hudo, ko tako prijateljstvo mine.

 3.   Blazz pravi:

  bwuhahah :D

  oprosti, res, se strinjam z vsem drgač ampak…

  nekako si ne morem iz glave izbit flegmatičen fris soseda ki prihajka mimo in z jebačkim obrazom in glasom reče “kaj pa vaš pes z balkona visi?”

  ahahah , za crknit :D

 4.   Zvita T.v. pravi:

  Mnja.. moški :roll:

 5.   Tadej pravi:

  hengat LOL :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !