Prejšnja objava mi je dala malo misliti.. sploh zaradi tega, ker tisti, ki ste pustili komentarje pravite, da posnetka nikakor ne morete pogledati do konca. Jaz pa se sprašujem zakaj tako.

Zakaj so vam takšni prizori nagravžni in odvratni ter fej in fuj, če pa tako zelo radi gledate grozljivke? Kaj je tam drugače? Že samo to, ker veste da je vse skupaj posneto in zaigrano? Ali zaradi tega, ker je to neke vrste umetnost1?

Tudi na tistem posnetku je kri, in mesarjenje ter rezanje. Prav tako kot v grozljivkah. In če bi človek rekel, da je tudi tisti posnetek zaigran, bi ga nekateri prav z veseljem pogledali, mogoče tudi do konca.. in verjetno bi se še kdo našel, ki bi pripomnil, da je vse skupaj zelo amatersko..

Sm že omenila, da ne maram takšnega sranja od filmov ne? Sem.. Zakaj? Hja, preprosto mi ni všeč kakršnokoli mesarjenje in slačenje kože ter obglavljanje z žepnim nožem. Adrenalina imam dosti že v svojem življenju, tako da lahko mirne volje preskočim tistih več 100 filmov. Tega je že v vsakdanjem življenju preveč, in to moramo sedaj še snemati?

Dokler je zrežirano in zaigrano je OK, ampak ko se gre za resnično ubijanje in mesarjenje pa ne?

Ah kritiki dejte nehat srat. V kritikah se nemalokrat sliši, da je premalo akcije, da je scenarij nezanimiv, da je premalo krvi in spet akcije.. Kaj, a vi vsi živite tako burna življenja, da dan ne mine brez bežanja pred tipom z motorko? Se morate vsak dan skrivati v kleteh in po zapuščenih hišah?

Vam navsezadnje tega primanjkuje, in si tega želite? In te svoje želje skozi ogled filma potešite?


Opombe, opombice..
 1. my ass pa umetnost [rikverc↩]
..če jih ne razumete, pa ni moja krivda
 • Share/Bookmark


10 odgovorov v “Bolj krvavo, bolj zanimivo”

 1.   ombre pravi:

  men osebno to ni grozno sedvic bi lahka zraven jedel ; )
  strah bi me pa bilo slacenja koze to bi lahko bila kasna kazen
  za (pedofilcke) ki imajo radi bolecine

 2.   Nika pravi:

  sam prizor ni tko grozn kokr zvok zravn. tko realnga zvoka nobena grozlivka ne more narest… z lahkoto bi pogledala do konca če bi dala na mute. tko pa :S

 3.   Kokos Karli pravi:

  my ass pa umetnost [↩]

 4.   Zvita T.v. pravi:

  ombre? :shock: Ok.. mogoč si enmal čudn :D Pedofilčki pa glih nimajo tok radi bolečino, jo raje povzročajo. Ja, kaj takega jim ne bi škodilo!

  Nika em ne vem kako odgovort.. ker ga res nism gledla, vidla sam začetek k je začel rezat, po pa sam hitr roko na ekran, po pa še čudni zvoki.. đizs, neprijetno ane.

  Kokos Karli se strinjaš? :)

 5.   Nika pravi:

  ja k je začel rezat je zgledal nekak tko kt v Hudičevem brivcu.. se prav men nč hudga. ampak zvok zravn me je prsilu da sm zadevo ustavla…

 6.   ombre pravi:

  umetnost je ko pedofilcku kozo dol stelesa potegnes
  tam moras biti pravi doktor
  da kaj takega nastudiras kako pa kaj
  kasno orodje ; )

 7.   Zvita T.v. pravi:

  Nika :neutral: S hudičevim brivcem si ne morem kj pomagat.. sj veš, ne gledam takih scen. Sicer pa tko ni važn, gravž je, to 1×1!

  ombre.. pa drugače, si vredu, zdravje pa to..? :D

 8.   ombre pravi:

  popolnoma

 9.   B_U_R_I pravi:

  Men zaigrano res ni problem gledat. Večina grozljivk se mi zdi prej smešnih kot grozljivih, ker so tako bedaste.

  Tisto sem pa sam odprl in ko sem zagledal nož že zaprl. Ker se spomnim par let nazaj, ko sem vidu podoben posnetek. Sama slika me niti ni tok šokirala, ampak tistega zvoka ne bom nikol pozabu.

 10.   martyna pravi:

  Se strinjam z Burijevim prvim odstavkom – bedasto je gledat, kako čisto po naklučju neka seksi ženska (like Jessica Biel) v mokri beli majčki (seveda brez modrčka) porepotena in zadihana teče med mrtvimi svinjami v mesnici (Teksaški pokol z motorko) zadaj pa teče “nekaj” in jo lovi z motorko. Morda sledi še kakšen prizor razpacanih črev in možganov po cesti. B o l n o.

  Imam pa rada tiste druge vrste filmov, ki jim nekateri prav tako rečejo “grozljivke”, čeprav niso: trilerji, srhljivke, psihaže… :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !